fredag, september 01, 2006

Också Lite Kampanj

Även för min del blir det lite valrörelse under de kommande dygnen. Man måste ju se om att går att dra några strån till stacken.

I morgon lördag torgmöte vid Åhléns City med början kl 14:00. Tillsammans med Chris Heister.

Och på söndag bär det av till Östergötland. Först ut mot skärgården, men sedan möte på Stora Torg i Linköping kl 14:15 tillsammans med Ulf Adelsohn. De gamla moderaterna.

Måndagen är det så Göteborg med torgmöte - också med Ulf - i Nordstan kl 17:00. Det har alla förutsättningar att bli livat.

Och tisdagen bär det vidare ner mot Skåne. Större torgmöten i Helsingborg på Konsul Olssons plats kl 12:00, på Stora Torg i Lund kl 15:15 och i Västra Hamnen i Malmö kl 18:30.

Om internetuppkopplingsmöjligheterna kommer att vara så strålande från den snabba resan återstår att se, men det fungerar återkommer jag säkert med rapporter.

Valrörelseresor har alltid sin charm.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Kör hårt. Din röst behövs, i dubbel bemärkelse.

16:58  
Blogger Anders Lundblad said...

Heja de gamla moderaterna!

23:17  
Anonymous Anonym said...

Jag skulle väldigt gärna vilja se Ulf Adelsohn i en borgerlig regering nu i höst. Är lite för ung för att minnas honom som partiledare men då fick moderaterna flest antalet röster. Främsta skälet är dock det enastående arbete han gjorde som landshövding i Stockholm.

16:26  

Skicka en kommentar

<< Home